DomovKontaktHITRA PONUDBA:
    VSE zavarovalnice na enem mestu !

     Zagotovite si optimalno ceno za:  
    

    "ZAVAROVANJE NEPREMIČNINE" 

"ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE"

 

            "ZAVAROVANJE AVTOMOBILA"  


 Pisarna    VELENJE:

Poslovna stavba - Center NOVA,  
  Šaleška cesta 21, Velenje   
(pri  Kavarni Presta oz.
Trgovini Telemach)
 
 

e-mail: pisarnaVelenje@trojatim.si
Gsm:    070-311-33
0

     
      
      
   

 
       
           
            Pisarna LJUBLJANA
   TC Murgle, Cesta v Mestni log 55
                      1000 Ljubljana


                e-mail: info@trojatim.si
                      Gsm: 041-912-018

            
NIKOLI NE ZAMUDITE OBJAVE!

 

Prejemajte obvestila o različnih ugodnostih in aktualnih akcijah posameznih zavarovalnic!
Prijavite se  na e-novičke: 

 
 
    

 

Največ informacij o zavarovanjih na enem mestu!Ste že imeli negativno izkušnjo z zavarovalnico zaradi počasnih izplačil, neprimernih cen za zavarovanje? Ste želeli zavarovati sebe, svoje najbližje, svoje premoženje, pa niste vedeli v kateri zavarovalnici nudijo najugodnejše in najprimernejše zavarovanje, ki bo v skladu z vašimi željami in potrebami? Ne izgubljajte po nepotrebnem vašega dragocenega časa z iskanjem ustrezne zavarovalnice in zavarovanje, prepustite te skrbi nam!

Troja Tim d.o.o. je skupina sodelavcev z dolgoletnimi izkušnjami na področju finančnega svetovanja. Smo najboljši na svojem področju, zato smo se odločili združiti moči in ustanoviti neodvisno svetovalno podjetje z vrhunskimi finančnimi svetovalci.

ŽELIM SVETOVANJE

 

 

 

  Ste se že kdaj vprašali,  koliko bi lahko privarčevali pri obstoječih zavarovanjih? Vas   zanima? 

 

Nudimo vam  brezplačno analizo in optimizacijo obstoječih zavarovalnih produktov.

 

Pokličite, pišite ali se oglasite osebno ter preverite koliko lahko privarčujete. KONTAKT

 

 


Kaj dobite od nas?

1.OSEBNEGA FINANČNEGA SVETOVALCA IN BREZPLAČNO FINANČNO SVETOVANJE
Obstaja več različnih zavarovalnic in s tem tudi več različnih zavarovanj, zato je pomembno, da dobite strokovno svetovanje naših svetovalcev, ki poznajo pozitivne in negativne lastnosti večino zavarovalnic in njihovih produktov na trgu. Delujemo povsem neodvisno od zavarovalnic, tako da so za nas pomembne le vaše potrebe in želje za zavarovanje.

2.ANALIZO VAŠIH OBSTOJEČIH ZAVAROVALNIH, VARČEVALNIH IN KREDITNIH PRODUKTOV
Pregledamo in ocenimo zavarovanja, ki jih imate že sklenjene. V primeru, da že imate produkte skladne z vašimi potrebami in željami, vam čestitamo! V nasprotnem primeru pa vam sredstva, ki jih vlagate, prerazporedimo glede na vaše potrebe in želje.

3.REDNO OBVEŠČANJE O SPREMEMBAH NA PODROČJU ZAVAROVALNIŠTVA
Kot največji slovenski vir informacij o zavarovanjih vas bomo redno obveščali o spremembah na zavarovalnem trgu ter o spremembah Zakona o zavarovalništvu.
Za vas redno spremljamo potrebe domačega kot tudi tujega zavarovalnega trga, spremembe na področju posameznih zakonodaj, ki imajo oziroma bodo imele vpliv na zavarovalni trg in vaše zavarovanje.


4.ISKANJE NAJBOLJ OPTIMALNE REŠITVE ZA VAS
Želimo vam ponuditi najboljši način, kako ustvariti svetlo prihodnost. Na ljudi, ki jim nudimo svetovanja, gledamo kot na naše partnerje, s katerimi zgradimo vzajemen dolgoročni odnos. Zato smo vam vedno na voljo za vaša vprašanja, oziroma če potrebujete pomoč ali nasvet pri sklenitvi vašega zavarovanja.

5.ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI
Tako kot pravi stari pregovor: «Nesreča nikoli ne počiva«. Ljudje se premalo zavedamo posledic morebitnih nesreč, nezgod, nastopa hude bolezni ali nenadne smrti. Res je, da nesreč ali bolezni ne moremo preprečiti, lahko pa ublažimo neprijetne posledice le teh s sklenitvijo primernega zavarovanja. Prav tako se zaradi nizke rodnosti zmanjšuje število aktivnega prebivalstva, po drugi strani pa se veča število upokojencev ter življenjska doba se podaljšuje. Posledica tega je pokojninska reforma, ki prinaša slabše pogoje upokojevanja in zniževanja pokojnin.
Tako bomo morali sami poskrbeti za finančno varnejšo in lepšo jesen našega življenja. Ena izmed možnosti je gotovo sklenitev zavarovanja.

 

ŽELIM  SVETOVANJE

 

…skupaj z nami se ozrite v brezskrbno prihodnost, saj mi delamo za Vaše interese, ne za interese zavarovalnic in bank…

 

 

 <--- Nazaj