DomovKontaktHITRA PONUDBA:
    VSE zavarovalnice na enem mestu !

     Zagotovite si optimalno ceno za:  
    

    "ZAVAROVANJE NEPREMIČNINE" 

"ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE"

 

            "ZAVAROVANJE AVTOMOBILA"  


 Pisarna    VELENJE:

Poslovna stavba - Center NOVA,  
  Šaleška cesta 21, Velenje   
(pri  Kavarni Presta oz.
Trgovini Telemach)
 
 

e-mail: pisarnaVelenje@trojatim.si
Gsm:    070-311-33
0

     
      
      
   

 
       
           
            Pisarna LJUBLJANA
   TC Murgle, Cesta v Mestni log 55
                      1000 Ljubljana


                e-mail: info@trojatim.si
                      Gsm: 041-912-018

            
NIKOLI NE ZAMUDITE OBJAVE!

 

Prejemajte obvestila o različnih ugodnostih in aktualnih akcijah posameznih zavarovalnic!
Prijavite se  na e-novičke: 

 
 
    


Varčevanje za  otroka

 

Otroci so naše največje bogastvo in večina staršev želi svojim otrokom le najboljše!

Si želite tudi Vi poskrbeti za varno prihodnost svojega otroka in da bo imel možnost študija v vsakem primeru, a ste ali pa vas ni ?!?

 

Čimprej uredite  varčevanje za svojega otroka!

 

18.000 mladih bo izgubilo štipendijo!

 

Večina staršev se ob tem vpraša:  "Ali bomo zmogli sami plačevat študij za svoje otroke? Ali bomo lahko poskrbeli za svojega otroka tako, da bo  tudi  naš otrok študiral, kar si bo želel?"

 

Poskrbimo sami za svoje otroke in njihovo štipendijo!     Več...

 

Varčevanje za otroka. To nam omogočajo različni produkti, ki jih nudijo zavarovalnice. To ni klasična oblika varčevanja za našega otroka, kot je možno to na banki. To je štipendijsko varčevanje za otroka pri zavarovalnicah.

 

Starši smo že ob rojstvu otroka postavljeni pred dejstvo, da  moramo  poskrbeti za šolanje našega otroka.

 

Vsi vemo, da šola že dolgo ni več brezplačna  in da smo  prav mi tisti, ki moramo poskrbeti za to, da bo  naš otrok dosegel zastavljene cilje, kar se tiče študija  in same izobrazbe.

 

V večini se  mladi še vedno odločajo za študij po končani srednji šoli.  Vedno bolj pa je za naše otroke zanimiv tudi študij v tujini. Študij v tujini  pa seveda zahteva določena finančna sredstva in tudi temu je lahko namenjeno štipendijsko varčevanje za otroka.

 

Zato je priporočljivo, da se starši čim prej odločimo za štipendijsko varčevanje za otroka.  To varčevanje se naj začne že  ob otrokovem rojstvu. Samo tako bomo lahko dosegli, da se bomo do otrokovega študija finančno pripravili  na ta velik finančni zalogaj.

 

Na daljšo dobo privarčujemo že z manjšimi zneski dovolj sredstev za šolanje otrok. V nasprotnem primeru nam lahko šolanje  otroka predstavlja veliko finančno breme, ki ga bo naš družinski proračun težko prenesel. Lahko  pa se celo zgodi, da  otrok zaradi pomanjkanja financ ne bo mogel doštudirati, kar si je želel!

 

Dobra stran te oblike štipendijskega  varčevanja za otroka je predvsem v tem, da je zraven varčevanja vključeno tudi zavarovanje tiste osebe, ki varčuje za otrokovo štipendijo.

 

Zavarovana oseba,  je v našem primeru največkrat starš ali pa tudi stari starši oz. oseba, ki se je odločila varčevati za otroka. V primeru, da v času varčevanja ta zavarovana oseba umre, se zavarovalna vsota z obrestmi,  izplača upravičencu, to je otroku.

 

Pri štipendijskem varčevanju dobi OTROK  izplačano VSE, kar smo imeli namen  privarčevati do njegovega 19.  leta  starosti,  za otrokovo štipendijo !!!

 

Ni za zanemarit  dejstvo, da v primeru smrti starša,  svojemu otroku zagotovimo veliko večjo finančno varnost z izplačilom zavarovalnine, kot pa,  če  otroku ostanejo samo privarčevana sredstva na banki.

 

S štipendijskim varčevanjem je otrok  preskrbljen za svojo prihodnost in ima možnost šolanja v vsakem primeru, karkoli se v življenju zgodi.

 

Za obliko štipendijskega varčevanja za otroka se je priporočljivo odločiti že kar hitro po rojstvu otroka, saj se lahko skozi daljše obdobje tudi več privarčuje. Otrokova štipendija pa je temu primerno višja.

 

Ponoči pa lahko mirno spimo, saj vemo, da smo poskrbeli za najnujnejše, da bomo imeli v pravem času denar za otrokovo šolanje, ali če se nam karkoli hudega pripeti, bo denar za njegovo šolanje prav tako zagotovljen!

 

Ne preostane nam drugega, kot da sami čim prej poskrbimo za otrokovo štipendijo, da bo še pravi čas, saj otroci zelo hitro odraščajo in kar naenkrat opazimo, da so odrasli.
 

 

 

 

Poskrbite za študij svojih otrok in čimprej uredite varčevanje za otroka. Pokličite, pišite ali se nam oglasite osebno,  svetovali vam bomo, kako poskrbeti za štipendijsko varčevanje za vašega otroka.      KONTAKT
 

 

 

Naročite se na brezplačno svetovanje:  ŽELIM  SVETOVANJE

 

 

 

PREBERITE še     "Zakaj je PRIPOROČLJIVO VARČEVATI za otrokov študij?"       Več...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 <--- Nazaj