Spoštovane in cenjene stranke !

Spoštovane in cenjene stranke !

Glede na dejstvo, da je v državi razglašena epidemija nalezljive bolezni COVID19, korona virus, smo za vas pripravili Splošna pojasnila zavarovalnih kritij, v zvezi s posledicami okužbe pri osebnih zavarovanjih.

Pri Življenjskih zavarovanjih s kritjem za Hude bolezni, v primeru okužbe s korona virus ni kritja  (ne gre za kritično bolezen). Kritje velja le v primeru, če oseba umre za posledicami virusa. To velja za vse oblike življenjskih zavarovanj in varčevanj, kjer je vključen riziko smrti .

Kritje velja  za produkt, ki pokriva daljšo bolniško odsotnost zaradi bolezni in nezgode, če ste zaradi korona virusa več kot 30 dni v bolniški.

Pri zdravstvenih zavarovanjih velja, da je zdravljenje okužbe s korona virus CoVid-19 takoj in popolnoma krito v okviru Obveznega in Dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Velja pa poudariti, da je kritje pri zdravstvenem zavarovanju »Specialisti z asistenco« v primeru razglašene pandemije/epidemije Izključeno (individualna in kolektivna različica).

Pri nezgodnih zavarovanjih so vse bolezni in njene posledice izključene.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo preko e-pošte pisarna@trojatim.si ali na telefonski številki 070-311-330.

Hvala za razumevanje v upanju, da se bodo s skupnimi močmi in odgovornostjo vsakega od nas, razmere čim prej povrnile v normalne.

Kolektiv sodelavcev Troja Tim d.o.o.

Dodaj odgovor

Zapri meni