Vlada je na seznam “Izjem” dodala še dve in to, storitve zavarovalniškega posredovanja ter avtopralnice.

Vlada je na seznam “Izjem” dodala še dve in to, storitve zavarovalniškega posredovanja ter avtopralnice.

Vlada je na včerajšnji dopisni seji dodala med izjeme, za katere ne velja več prepoved ponujanja in prodaje blaga in storitev, tudi storitve zavarovalniškega posredovanja in avtopralnice.

Še vedno pa je treba nositi maske, ker še naprej ostajajo v veljavi vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Ta določa, da je v zaprtih prostorih treba nositi zaščitne maske ali druge oblike zaščite, kot so šal, ruta … Med osebami pa mora še vedno biti ustrezna varnostna razdalja. Potrebno je tudi redno čiščenje in prezračevanje prostorov. 

Prve poslovalnice boste lahko obiskali že v torek, 28.04.2020.

Postopno bo nato sledilo odprtje še preostalih poslovalnic. Vsem pa še vedno svetujemo, da se za obisk odločite le v nujnih primerih oz. kadar storitve ne morete opraviti na daljavo…..

Tudi med prvomajskimi prazniki bo treba še vedno spoštovati ukrepe za zajezitev epidemije, to pomeni, da prepoved gibanja izven občin in zbiranja na javnih krajih, še vedno velja, kar bo policija tudi preverjala.

Preverjali bodo, ali med občinami res potujejo samo tisti, ki spadajo v izjeme. Tiste, ki bodo kršili odlok oz. zakon o nalezljivih boleznih, bodo vrnili nazaj ali jih prijavili zdravstvenemu inšpektorju, če bodo ocenili, da opozorilo ne zadošča.

Za sklenitev zavarovanja lahko pokličete na Gsm 070-311-330 ali pišete na e-mail: pisarna@trojatim.si

Dodaj odgovor

Zapri meni