Zavarovanje kibernetske zaščite za podjetja

Zavarovanje kibernetske zaščite za podjetja

Zadnje čase se pogosto dogajajo vdori v informacijske sisteme podjetij, zato je za velika in mala  podjetja  “Zavarovanje kibernetske zaščite za podjetja”  zelo pomembno in nujno. 

Kibernetski napadi se danes ne zgodijo več samo velikim podjetjem, pomembno je vedeti, da so tarča napada tudi manjša podjetje.  V primeru napada na podjetje pa to lahko pusti dolgotrajne posledice na poslovanje, ne le, da je najpogosteje onemogočeno delovanje informacijskega sistema, posledično pride do obratovalnega zastoja in nemalokrat napadu sledi tudi kibernetsko izsiljevanje.

Kibernetsko zavarovanje za zavarovanca predstavlja varnost in pomoč takoj ob vdoru v sistem, saj omogoča asistenco 24/7, ko se najbolj potrebuje hitre ukrepe.

Prav je tako nudena pomoč, pri pisanju poročila informacijskemu pooblaščencu, če ga le ta zahteva. Nudi se tudi pomoč pri ponovni vzpostavitvi sistema ter s tem povezano svetovanje.

Kritja, ki jih obsega zavarovanje so:

·        odziv na incident

·        stroški ponovne vzpostavitve sistema

·       odgovornost za kršitve zaupnosti in zasebnosti

·       obratovalni zastoj

·       kibernetsko izsiljevanjeZavarovanje  Vam lahko predstavlja hitro pomoč in asistenco v primeru vdora v sistem ter ponovno vzpostavitev sistema za nemoteno poslovanje.

Vemo, kaj se dogaja. Vplivati na to ne moremo, lahko pa izbiramo, kako se bomo na to možnost zavarovanja odzvali.  

Za več informacij ali za sklenitev zavarovanja pišite na e-mail: info@trojatim.si ali pokličite na Gsm 040-590-345

Dodaj odgovor

Zapri meni