Zavarovalnica Croatia se poslavlja iz Slovenije

Zavarovalnica Croatia se poslavlja iz Slovenije

Dragi naši zavarovanci, z veliko žalostjo sporočamo, da se iz Slovenije poslavlja zavarovalnica Croatia zavarovanja d.d. 

Hrvaška zavarovalnica Croatia osiguranje, se je zaradi zagotavljanja učinkovitejšega poslovanja odločila zapreti podružnico v Ljubljani.

Vse naše zavarovance pa obveščamo, da ne rabijo imet skrbi glede zavarovalnih polic, ki so jih sklenili preko zavaravalnice Croatia.

Vse pravice in obveznosti iz sklenjenih zavarovalnih pogodb ostajajo nespremenjene za obe strani: tako za zavarovalnico, kot tudi za obstoječe stranke.

Za vse zavarovance, ki  imate sklenjena zavarovanja pri zavarovalnici Croatia velja obvestilo, da vaše zavarovanje ostaja v veljavi do datuma prenehanja, navedenega v zavarovalni polici.

Croatia zavarovanje d.d. podružnica Ljubljana bo nadaljevala z izpolnjevanjem vseh svojih obveznosti, ki izhajajo iz sklenjenih zavarovalnih polic, v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in pogoji, na podlagi katerih so bile police o zavarovanju sklenjene.

Sklepanje zavarovanj bodo uradno prenehali marca 2024.

Zavarovalnica »Croatia osiguranje«  bo v prihodnje v Sloveniji poslovala s čezmejno distribucijo zavarovanj, na podlagi svobode opravljanja storitev. Iz zavarovalnice sporočajo, da bodo zavarovalne storitve tako, zagotavljali še naprej…

V Sloveniji je na voljo še veliko zavarovalnic, preverite katera je najugodnejša:

Za sklenitev zavarovanja pokličite na Gsm 040-590-345  ali pišite na e-mail: info@trojatim.si

Dodaj odgovor

Zapri meni