Andrejka Pinoza

Direktorica

Gordana Blejc

Direktorica

Sanja Čeha

Vodja pisarne v Ljubljani

Olga Detela

Pisarna Velenja

Matej Rojc

Finančni svetovalec za okrožje Ljubljane, Kamnika in Domžal

Nataša Murn

Finančna svetovalka za okrožje Ljubljane, Kamnika in Domžal

Salih Čaušević

Finančni svetovalec za okrožje Savinjske in Šaleške doline

Aleksander Debevec

Finančni svetovalec za okrožje Zasavja

Kaj pravijo naše stranke

POZITIVNO PRIČANJE ZA NATAŠO MURN

Skoraj vsak dan nekdo iz zavarovalnice pokliče in ponuja razna zavarovanja ter vabi z različnimi popusti. Pri Nataši oz Troja tim-u mi je všeč, ker imajo nabor vseh zavarovalnic in pri posameznem zavarovanju poiščejo optimalno rešitev. Tako, da imam pri njih sklenjenih več vrst zavarovanj, a pri različnih zavarovalnicah.

Še bolj bistveno od tega pri kateri zavarovalnici je sklenjeno zavarovanje pa je pri katerem agentu si sklenil zavarovanje. Kajti, ko do česa pride, vemo, da so zavarovalnice lahko kar zalogaj kar se tiče izplačil, prav tako pa je lahko tudi tretja oseba, ki je opravičena do odškodnine milo rečena “nesramna”. Prav tak primer se je meni zgodil pred kratkim. Vendar je Nataša je s svojo strokovnostjo, znanjem in pozitivnim pristopom obvladala kot sem dejala milo rečeno “nesramno” stranko in tudi zavarovalnica je odreagirala hitro.

Tako, da Nataša hvala ti 100x, ker si mi pomagala. Kdor si ob sklepanju zavarovanja želi pridobiti še odlično svetovalko in agentko, ki vam stoji ob strani v dobrem in slabem, mu z veseljem priporočam Natašo Murn in Troja tim.

Rebeka Blaguš

Pozitivno pričanje za Troja Tim

Pred kratkim sem imela med jutranjo vožnjo na tale sestanek eno bližnje srečanje s srno, ki mi je skočila pred avto in mi ga spredaj razbila. Mene je seveda dogodek zelo vrgel s tira, kar je večina sočlanov opazila, zdelo se mi je tudi, da je avto zelo razbit. Naš detektiv Aleš me je pomiril, da sploh ni tako zelo hudo razbit, z nasveti je pomagala še odvetnica Spela.

Naša zavarovalna zastopnica Nata, pri kateri imam sklenjeno zavarovanje, me je napotila na škodni center Zavarovalnice Sava, kamor sem šla opremljena z napotki detektiva in odvetnice. Nataša je skupaj s sodelavko tudi pregledala mojo polico, da se je prepričala, da je vse v redu

Pa se je izkazalo, da njunih napotkov niti nisem potrebovala, saj je bila moja zavarovalna polica narejena tako, da nisem imela prav nobenih komplikacij pri uveljavljanju škode. Cenilec je avto pogledal in mi izdal napotnico – pa ne našo, BNI napotnico, ampak takšno za pooblaščeni servis, kjer naj popravijo vse to, kar je on videl, pa še, če je kaj skritega kje spodaj.

Bila sem zelo prijetno presenečena, saj sem bila pripravljena, da bo zavarovalnica že kje našla kak drobni tisk, zaradi katerega uveljavljanje škode ne bo mogoče.

Hvala vsem skupaj za moralno podporo, predvsem pa Nataši Murn in zavarovalni ekipi Troja tim, kjer so mi pripravili tako polico, da prenese jutranji trk z eno srno, pa še zavarovalnica se ne upira, ko mora plačati škodo.

Alenka Dermol
Dermol d.o.o.

Pohvale ekipi Troja Tim

Z zavarovalnimi agenti sem imel do sedaj, bolj kot ne, slabe izkušnje, dokler nisem spoznal Nataše Murn, iz družbe Troja Tim. Najprej sem nad njo znesel ves gnev in razočaranje, ki se je nabralo od prej. Do tega zadnjega razočaranja verjetno niti ne bi prišlo, če ne bi bil prvič konkretno seznanjen z mojimi preteklimi odločitvami pri sklepanju zavarovalnih poslov. Do takšnih, slabih odločitev sem prišel, ker sem bil pomanjkljivo seznanjen in zaveden. Mislil sem, da tako slabih polic niti ni, da jih priznane zavarovalne družbe ne bi niti prodajale. Skupaj z Natašo sva naredila kompleten pregled mojih polic, izločila slabe variante in naredila plan za napr de rahlo “ranjen” iz preteklosti, se nisem odločil za

ena nova zavarovanja oziroma naložbe. Kljub temu, mi je Nataša nesebično in strokovno pomagala, da smo rešili, kar se je rešiti dalo. Žal mi je, da vse pretekle provizije niso šle v njen žep, namesto v žep mojih bivših agentov.

Prvič imam občutek, da moj agent dobro pozna police, ki jih prodaja in prvič imam očutek, da resnično želi delati v mojo korist. Z lahkoto jo priporočam naprej in vem, da bo moja napotena stranka v dobrih rokah.

Jure Dolinar
Dolly d.o.o.
Zapri meni