Andrejka Pinoza

Direktorica

Gordana Blejc

Direktorica

Sanja Čeha

Vodja pisarne v Ljubljani

Olga Detela

Pisarna Velenja

Matej Rojc

Finančni svetovalec za okrožje Ljubljane, Kamnika in Domžal

Velenje

Savinjsko-Šaleška regija

070-311-330
pisarna@trojatim.si

Ljubljana

Osrednja Slovenija

040-590-345
info@trojatim.si

Aleksander Debevec

Finančni svetovalec za okrožje Zasavja

Kaj pravijo naše stranke

Zahvala

Spoštovana ga. Detela:

Za vaše požrtvovalno, zavzeto delo, ki sploh ni lahko, a ga Vi opravljate z veliko srčnosti in topline, za kar Vam izrekam iskreno in veliko pohvalo.

Vaša stranka sem že nekaj let in vedno znova vidim, da se lahko zanesem na vas v celoti. Kar rečete, naredite. To kot stranka pri Vas izjemno cenim.
Vaš odnos in komunikacija s strankami je izjemno spoštljiva, korektna in kar mi največ pomeni tudi zanesljiva.

Ostanite takšni še naprej in hvala za vse, kar ste s prijaznostjo in zavzetostjo naredili zame.

Lidija Ovčar

Pozitivno pričanje za TrojaTim d.o.o.

Na TrojaTim sem se obrnila, da bi za svojo mami uredila zavarovanje za hiter dostop do specialističnih zdravniških storitev. Sanja me je takoj poklicala, mi pojasnila vse možnosti, svetovala, naj mami zamenja ponudnika dopolnilnega zavarovanja zaradi boljših pogojev.

Menjava zavarovalnice ter sklenitev novega zavarovanja sta se zgodili tak hitro in mehko, da sploh nisem vedela, kdaj smo vse uredili.

Če se stranke ne odločimo za menjavo zavarovalnice, ker so nam tovrstni opravki odveč, je ta strah pri TrojaTim popolnoma odveč. Poleg vsega, kar sem naštela, pa mami zdaj za svoj denar dobi več – več varnosti in zaradi hitrega dostopa do specialistov, tudi več zdravja.

Hvala, TrojaTim!

Darja Pretnar
ITAKA, Darja Pretnar s.p.

Pohvala ekipi TrojaTim

Naša skupna pot z zavarovalništvom Troja Tim d.o.o.oziroma z Dobrima puncama zavarovalništva traja že kar nekaj časa. To pa zaradi tega, ker sem z njihovimi storitvami zelo zadovoljna. Ne samo, da ustrežejo vsem mojim željam, ampak so tudi hitro odzivni. V času moje bolezni, so mi priskočili na pomoč in uredili vse kar je bilo takrat potrebno. Iz srca sem jim hvaležna za vso njihovo delo.
Hvala Andrejka in Gordana!
Tatjana Žlender

Pohvale od Zveze prijateljev mladine

Zveza Prijateljev Mladine
ZPM

Pohvale ekipi Troja Tim

Z zavarovalnimi agenti sem imel do sedaj, bolj kot ne, slabe izkušnje, dokler nisem spoznal družbe Troja Tim. Najprej sem nad njimi znesel ves gnev in razočaranje, ki se je nabralo od prej. Do tega zadnjega razočaranja verjetno niti ne bi prišlo, če ne bi bil prvič konkretno seznanjen z mojimi preteklimi odločitvami pri sklepanju zavarovalnih poslov. Do takšnih, slabih odločitev sem prišel, ker sem bil pomanjkljivo seznanjen in zaveden. Mislil sem, da tako slabih polic niti ni, da jih priznane zavarovalne družbe ne bi niti prodajale. Skupaj z zastopnico sva naredila kompleten pregled mojih polic, izločila slabe variante in naredila plan za napr de rahlo “ranjen” iz preteklosti, se nisem odločil za

ena nova zavarovanja oziroma naložbe. Kljub temu so mi nesebično in strokovno pomagali, da smo rešili, kar se je rešiti dalo. Žal mi je, da vse pretekle provizije niso šle v njihov žep, namesto v žep mojih bivših agentov.

Prvič imam občutek, da moj agent dobro pozna police, ki jih prodaja in prvič imam očutek, da resnično želi delati v mojo korist. Z lahkoto jo priporočam naprej in vem, da bo moja napotena stranka v dobrih rokah.

Jure Dolinar
Dolly d.o.o.

Pozitivno pričanje za Troja Tim

Pred kratkim sem imela med jutranjo vožnjo na tale sestanek eno bližnje srečanje s srno, ki mi je skočila pred avto in mi ga spredaj razbila. Mene je seveda dogodek zelo vrgel s tira, kar je večina sočlanov opazila, zdelo se mi je tudi, da je avto zelo razbit. Naš detektiv Aleš me je pomiril, da sploh ni tako zelo hudo razbit, z nasveti je pomagala še odvetnica Spela.

Naša zavarovalna zastopnica iz TrojaTim d.o.o, pri kateri imam sklenjeno zavarovanje, me je napotila na škodni center Zavarovalnice Sava, kamor sem šla opremljena z napotki detektiva in odvetnice. Zastopnica je tudi pregledala mojo polico, da se je prepričala, da je vse v redu

Pa se je izkazalo, da njenih napotkov niti nisem potrebovala, saj je bila moja zavarovalna polica narejena tako, da nisem imela prav nobenih komplikacij pri uveljavljanju škode. Cenilec je avto pogledal in mi izdal napotnico – pa ne našo, BNI napotnico, ampak takšno za pooblaščeni servis, kjer naj popravijo vse to, kar je on videl, pa še, če je kaj skritega kje spodaj.

Bila sem zelo prijetno presenečena, saj sem bila pripravljena, da bo zavarovalnica že kje našla kak drobni tisk, zaradi katerega uveljavljanje škode ne bo mogoče.

Hvala vsem skupaj za moralno podporo, predvsem pa zavarovalni ekipi Troja tim, kjer so mi pripravili tako polico, da prenese jutranji trk z eno srno, pa še zavarovalnica se ne upira, ko mora plačati škodo.

Alenka Dermol
Dermol d.o.o.

POZITIVNO PRIČANJE ZA TROJATIM

Skoraj vsak dan nekdo iz zavarovalnice pokliče in ponuja razna zavarovanja ter vabi z različnimi popusti. Pri Troja tim-u mi je všeč, ker imajo nabor vseh zavarovalnic in pri posameznem zavarovanju poiščejo optimalno rešitev. Tako, da imam pri njih sklenjenih več vrst zavarovanj, a pri različnih zavarovalnicah.

Še bolj bistveno od tega pri kateri zavarovalnici je sklenjeno zavarovanje pa je pri katerem agentu si sklenil zavarovanje. Kajti, ko do česa pride, vemo, da so zavarovalnice lahko kar zalogaj kar se tiče izplačil, prav tako pa je lahko tudi tretja oseba, ki je opravičena do odškodnine milo rečena “nesramna”. Prav tak primer se je meni zgodil pred kratkim. Vendar je zastopnica s svojo strokovnostjo, znanjem in pozitivnim pristopom obvladala kot sem dejala milo rečeno “nesramno” stranko in tudi zavarovalnica je odreagirala hitro.

Tako, da TrojaTim hvala Vam 100x, ker ste mi pomagali. Kdor si ob sklepanju zavarovanja želi pridobiti še odlične svetovalce in agente, ki vam stoji ob strani v dobrem in slabem, mu z veseljem priporočam podjetje Troja tim d.o.o.

Rebeka Blaguš
Zapri meni