varčevanje

Začnite varčevati še danes.

Za mlade

Varčevanje za otroke

Otroci so naše največje bogastvo in večina staršev želi svojim otrokom le najboljše!

Si želite tudi Vi poskrbeti za varno prihodnost svojega otroka in da bo imel možnost študija v vsakem primeru, a ste ali pa vas ni ?!?

Čimprej uredite  varčevanje za svojega otroka!

Starši smo že ob rojstvu otroka postavljeni pred dejstvo, da  smo odgovorni za šolanje našega otroka.

Zato je priporočljivo, da čim prej pričnemo varčevat za otrokovo šolanje.  To varčevanje se naj začne že  ob otrokovem rojstvu. Samo tako bomo lahko dosegli, da se bomo do otrokovega študija finančno pripravili  na ta velik finančni zalogaj.

Na daljšo dobo privarčujemo že z manjšimi zneski dovolj sredstev za šolanje otrok.

V nasprotnem primeru nam lahko šolanje  otroka predstavlja veliko finančno breme, ki ga bo naš družinski proračun težko prenesel. Lahko  pa se celo zgodi, da  otrok zaradi pomanjkanja financ ne bo mogel doštudirati, kar si je želel!

Preberi več

Varčevanje za pokojnino

Življenje nam ponuja veliko priložnosti, od nas pa je odvisno ali jih bomo znali izkoristiti. Vsem, ki s povprečjem nismo zadovoljni, bo varčevanje za pokojnino nepogrešljiva investicija pri doseganju kvalitetnega življenja v starosti. Razmišljajmo napredno in uživajmo v udobju, ki si ga bomo zaslužili!  Varčujmo za pokojnino!
  »Penzion«  je  namreč najdaljši  dopust  našega  življenja  –  365 dni na leto!   Čimprej se odločimo in pravi čas  pričnimo varčevat za pokojnino! Kako varčevati za pokojnino? Kdaj je pravi čas, da pričnemo  varčevati za svojo pokojnino?  TAKOJ!  Zdaj v tem trenutku, da nam ne bo zmanjkalo dragocenega časa!
Preberi več

Namensko varčevanje

Namensko Naložbeno zavarovanje, komu je namenjeno? Primerno je za vse, ki želite višje donose z varčevanjem v vzajemnih skladih in hkrati poskrbeti za socialno varnost sebe in svojih najbližjih. Če se boste odločali za življenjsko zavarovanje z varčevalno komponento, predlagamo izbiro naložbenega zavarovanja, ki naj ima transparenten stroškovni pregled hkrati pa vsebuje dovolj naložbenih možnosti za dosego visoke stopnje razpršitve naložb med različne naložbene razrede.
Rezultat vlagateljev po svetu v zadnjih  desetletjih kaže, da so tisti, ki so denar  nalagali mesečno in dolgoročno, v povprečju ustvarili precej višji donos kot pa tisti, ki so nalagali enkratno in večje zneske. Z enkratnimi zneski so namreč v povprečju na trg vstopili v napačnem trenutku in pa tudi v nepravem trenutku  izstopili. Po poteku varčevalnega načrta ali kadar koli pozneje vam lahko Zavarovalnica privarčevana sredstva izplača brez dodatnih stroškov.
Preberi več

Za MALO MANJ MLADE

Za pokojnino

V  starosti  med 40 in 50 let, večina že lahko realno oceni perspektive do upokojitve. Morda živimo v že odplačanem stanovanju in pomagamo reševati stanovanjski problem otrok. Morda imamo za sabo ločitev in začenjamo znova. Ali pa želimo z varčevanjem še izboljšati svoj standard. Mogoče želimo zapolniti dohodkovno vrzel po upokojitvi.  Za varčevanje nam ostaja samo še 15 do 25 let.

 

 

Za otroke ali vnuke

Ko odidejo otroci od doma in si pričnejo ustvarjat svojo družino, jim tudi mi želimo  pomagat pri nakupu stanovanja.

Ali pa želimo varčevat za svoje  vnuke. Želimo  si poskrbeti in dodati svoj kamenček v mozaik  finančnega načrta za brezskrbno šolanje naših sončkov.

Prej ko začnemo varčevati, boljše je in več sredstev lahko zagotovimo za namen šolanja.

Da bi začeli varčevati, potrebujemo le nekaj discipline in srčne  želje, da pomagamo našim otrokom, vnukom…

Preberi več

Namensko varčevanje

Varčevanje je zagotovo stvar, v katero se splača vlagati na dolgi rok, saj pomembno vpliva na našo boljšo, lepšo in bolj varno prihodnost. Smiselno je, da o varčevanju začnemo razmišljati pravi čas.

A, preden se sploh odločimo, kje  in kako varčevati, ali  je to pri banki, ali je morda sredstva pametneje usmeriti v  kakšno drugo obliko varčevanja, je najpomembneje, da vemo, zakaj sploh   varčujemo.

Si želimo več potovati, privoščiti nov avto, hišo ali stanovanje, zagotoviti štipendijo našim vnukom, varčevati za brezskrbno starost ali pa morda čisto tako, za vsak slučaj?

Ali bomo privarčevana sredstva potrebovali takoj ali pa šele čez nekaj časa.

Preberi več

čas je naš zaveznik

Varčevanje je zagotovo stvar, v katero se splača vlagati na dolgi rok, saj pomembno vpliva na našo boljšo, lepšo in bolj varno prihodnost. Smiselno je, da o varčevanju začnemo razmišljati pravi čas. 

Varčevati lahko pričnemo, že kot starši  za svoje otroke in jim na ta način pomagamo privarčevati večje zneske.

Za sebe, pa je dobro, da začnemo varčevati že v zgodnjih dvajsetih letih svojega življenja oz. najkasneje pa takrat, ko se zaposlimo.

Prej, ko začnemo varčevati, boljše je in več sredstev si lahko zagotovimo.

Da bi začeli varčevati, potrebujemo le nekaj discipline in  biti z majhnimi zneski, usmerjeni k  svojemu cilju.

Zakaj varčevati za pokojnino?

da bomo imeli kvalitetno življenje v pokoju, brez finančnih skrbi,

da bomo ob upokojitvi ohranili svoj življenjski standard (vzdrževali premičnine in nepremičnine, ki  smo jih pridobili v dolgih letih ustvarjanja),

da ne bomo v svoji starosti  v “finančno breme” svojih otrok

v starejših letih bomo morda potrebovali nego, nekoga ki bo skrbel za nas – to seveda stane.

Že danes poskrbite za sklenitev življenjskega zavarovanja.

Ob izteku zavarovanja se lahko odločite za izplačilo zavarovalne vsote v enkratnem znesku ali v obliki rente – to se odločite, ko določeno zavarovanje poteče.

Obrazec je namenjen pripravi ponudbe. S pripravo informativne ponudbe vam bomo izbrali najugodnejšega ponudnika (zavarovalnico).

       Č A S    J E       D E N A R !

ČAS varčevanja in  VIŠINA ZNESKA   močno vplivata  na PRIVARČEVANA SREDSTVA  in ravno zato je dobro, da si čimprej pripravimo ustrezen finančni načrt in pričnemo varčevati že DANES,  ne čakajmo na JUTRI! 

Se nahajate v bližini?

STE V  LJUBLJANI?

Oglasite se v Murglah,

Pod bukvami 3,  pritličje

 

STE V   VELENJU?

Oglasite se v Pritličju Poslovne stavbe

Center  NOVA  Velenje

Šaleška cesta 21 , 3320 Velenje

(poleg Trgovine Telemach in Kavarne Presta )

Ste še vedno v dvomih?

Za več informacij pokličite, pišite ali se oglasite osebno pri nas, skupaj bomo poskrbeli za Vaše zavarovanje.

Zapri meni