Življenjska in nezgodna zavarovanja ter zaščita dohodka

Življenje je lahko zelo nepredvidljivo in polno presenečenj. Včasih, žal, tudi neprijetnih. Da bi bile v takšnih trenutkih vsaj finančne skrbi čim manjše, lahko to poskrbimo z življenjskim zavarovanjem. Življenjsko zavarovanje je odgovorna izbira za vsakogar, ki želi biti brez finančnih skrbi ob neprijetnih življenjskih dogodkih. Ko se odločamo za življenjsko zavarovanje se moramo zavedati, da gre za najpomembnejše zavarovanje v našem življenju, da zavarujemo sebe, da gre ponavadi za enkratno in dolgoročno zavarovanje. Posamezne sklope Zavarovanj lahko prilagodite svojim potrebam: - Zavarovanja za primer smrti - Nezgodna zavarovanja - Zaščita dohodka

turisticno_zavarovanje

Turistično zavarovanje z asistenco v tujini

S sklenitvijo zavarovanja za tujino, ni več pomembno, ali uživate na vročem tropskem soncu, odkrivate podrobnosti skrivnostnega pragozda, občudujete veličino piramid ali pa sklepate velike posle v tujih velemestih.
Za Vašo varnost je poskrbljeno kamorkoli Vas popelje Vaša pot! Priporočamo ga vsem, ki potujete v tujino, saj bo tako vaše potovanje bolj brezskrbno!

Zavarovanje premoženja in poslovna zavarovanja

Vsak lastnik nepremičnine (stanovanjske ali poslovne) bi si moral zastaviti nekaj zelo pomembnih vprašanj: Ali imam sklenjeno ustrezno premoženjsko zavarovanje osnovnih nevarnosti kot so: požar, vihar, toča, potres, izliv vode, poplave, ujme in ali imam pravilno zaščiteno tudi odgovornost iz naslova hišne posesti? Predstavljajte si, koliko težav in stroškov Vam prihrani dobro zavarovanje Vašega premoženja. Prepričani smo, da vam lahko ponudimo optimalno ponudbo za zavarovanje vašega premoženja!

img_56403014

Zavarovanje za avtomobile

Prenovljena avtomobilska zavarovanja vam prinašajo dodatne ugodnosti in lažjo izbiro zavarovalnih kritij za vaše vozilo. Poleg osnovnega obveznega zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO) lahko po vaših željah zavarovalno polico obogatimo z dodatnim zavarovanjem avtomobilske odgovornosti AO-plus in polnim kasko zavarovanjem ali s paketom dodatnih kasko zavarovanj po meri, s katerim boste za svoje vozilo lahko iztržili največjo stopnjo varnosti za primerno ceno. Redno spremljamo ponudbo slovenskega zavarovalnega prostora. Zato smo prepričani, da vam lahko ponudimo najugodnejše zavarovanje..

zavarovanje_doma1

Varčevanje

Naložbeno varčevanje, posebej prilagojeno vašim željam. Primerno je za vse, ki želite višje donose z varčevanjem v vzajemnih skladih in hkrati poskrbeti za socialno varnost sebe in svojih najbližjih Po poteku varčevalnega načrta ali kadar koli pozneje vam lahko Zavarovalnica privarčevana sredstva izplača brez dodatnih stroškov. Lahko pa tudi svoja privarčevana sredstva pustite na naložbenem računu, da se v varčevalnem načrtu naprej plemenitijo brez plačevanja mesečnih premij. V tem primeru ste še naprej zavarovani. Prav tako pa lahko svoj varčevalni načrt podaljšate in naprej plačujete mesečne premije. Ohranite svoj življenjski standard tudi v pokoju!

dopolnilno_zdravstveno_zavarovanje

Zdravstvena zavarovanja

V današnjem zdravstvenem sistemu so čakalne dobe za specialiste nekajkrat predolge. Med čakanjem se lahko pojavijo dodatni zapleti in poškodbe.Čakanju in visokim stroškom zdravstvene obravnave se lahko izognete. Sklenete lahko primerno dodatno zdravstveno zavarovanje. Rešitev v takem primeru je lahko zavarovanje "Specialisti"! S tem zavarovanjem si zagotovite hiter dostop do specialističnih pregledov, zahtevne diagnostike in predpisanih zdravil. Hitreje do zdravnika "specialista" z Zavarovanjem Specialisti!

Zapri meni