Kako se je vse začelo...

Najina Zgodba

Kmalu po ustanoviti najine zavarovalne agencije, nama je direktorica slovenske zavarovalnice, na poslovnem sestanku, namenila nekaj lepih besed: »Obe imata visoke in humane ideale, ki so v osnovi vedno v korist ljudem. Radi pomagata, sta predani, sočutni in požrtvovalni za tiste, ki potrebujejo pomoč. Vajino izražanje teh vrednot, vama daje notranje zadovoljstvo. Uspešna realizacija zastavljenih CILJEV, pa pravi smisel v življenju. »

Obe se radi izobražujeva, saj se zavedava, da je v znanju moč in bogastvo, ki ti ga nihče ne more vzeti. Na seminarju o financah in naložbah, ki ga je organiziralo podjetje Panta Rei, sva se med drugim pogovarjali tudi z direktorjem podjetja g. Robertom Rolihom. Vprašal naju je, v čem se razlikujeva od konkurence. Po razmisleku sva mu povedali za pohvalo, ki nama jo je izrekla že omenjena direktorica. Pohvala naju namreč dobro opiše in izpostavi osebno noto, ter vrednote, ki jih nosiva v sebi. Najino zadovoljstvo je zadovoljstvo najinih strank. »Zakaj pa se potem vidve ne bi imenovali kar dobri punci zavarovalništva?«, se je nasmehnil g. Rolih in dodal, da se pri nama resnično čuti kar govoriva in delava.

Naše poslanstvo je pomagati ljudem, da pridejo do pravih informacij, ki so njim pisane na kožo. Želimo vzpostaviti zaupanje in ga obdržati na dolgi rok. Ni nama všeč, da na terenu srečujeva zastopnike, ki ne delujejo v korist strank. Zadovoljstvo stranke je za nas ključnega pomena in ravno v tem se razlikujeva od drugih.

Sva dobri prijateljici, poslovni partnerki in končno tudi obe ribici po astrološkem znamenju … sva resnično DOBRI PUNCI!

Zapri meni